home

17. септембар 2007.

Нова победа на терену, стара репресија на трибини...

Један ухапшен због провере идентитета и гестикулације рукама! Подељени су и распоред јесењег дела првенства и узорци нових налепница.

 

Опет полицијска репресија, опет ускраћивање права. На утакмици која је вероватно по њиховом критеријуму високоризична самим тим што се игра на Бањици, није било дозвољено уношење барјака а самим тим ни заставе на две мотке. Без објашњења, једноставно не може, јер је тако рекао лопов у покушају- министар Јочић. Вероватно телескоп за барјак са 5 метара дужине представља офанзивно оружје, и као такво претња сваком поштеном полицајцу и противничком навијачу (којих узгред буди речено није ни било)? Доста људи је због детаљног прегледа ушло тек око половине првог полувремена. Један навијач је ухапшен због провере идентитета?!?!? Провера идентитета за људе који су толико пута снимљени и уписани у евиденцију?!?!

 Приближно 200 Форса је било присутно на утакмици. Навијање је било боље него предходни пут. Пре почетка меча су људима у нашем сектору подељени распоред јесењег дела првенства као и узорци нових налепница. За све оне који нису били на утакмици обавештење да распореда првенства више нема јер је урађен ограничен број комада. О томе детаљније на рубрици Вести у наредним данима.

 Фотографије можете погледати у Галерији, видео записа са ове утакмице нема.

 САМИ ПРОТИВ СВИХ!!!

« назад на вести