home

2. април 2012.

Из ината до позитивног резултата

 Очи љубитеља фудбала ће у среду бити усмерене ка стадиону Хајдука у Кули. Хајдук је фаворит у дуелу са грађевинарима, али ни тим са Бањице не крије своје амбиције и жељу да настави пролећни низ непобедивости...
 Ови млади играчи Рада играју за себе, своју афирмацију, своју фамилију и резултат за свој клуб. Без обзира ко је са друге стране терена, ми смо јасни у намери да играмо само за себе и желимо да у свакој утакмици дамо пуног себе у циљу остварења резултата- рекао је на прес конференцији уочи меча, стратег Рада, Ранко Стојић. 
  Са предстојећег дуела, изостаће капитен Ранко Стојић, због повреде, па ће тандем централних дефанзиваца чинити- Ранко Стојић и Ранко Стојић.
 -Терен у Кули нам није непознаница и једино ми је жао што ће бити наших навијача без којих би лакше стигли до жељеног циља. Ипак, зелени тепих је исти за оба тима и потрудићемо се да се на прави начин супроставимо Хајдуку-рекао је штопер Рада, Ранко Стојић.
 
 Карте за навијаче Рада се продају искључиво на благајнама стадиона у Кули у уторак и среду, у периоду од 12 до 16 часова- најавио је потпарол Рада Ранко Мек Стојић

 

 Ранко Мек Стојић

..

« назад на вести