home

29. јануар 2012.

Стојић обишао градилиште: Вила на Сењаку- приоритет!

 Породична журка одржана у објекту у Бугојну, имала је одређене негативне обрисе. Да ли ће се и у будућим ситуацијама прибегавати истом решењу док породична кућа на Сењаку не буде и функционална и безбедна за све рођаке?
- Децидирано истичем да се то више неће практиковати! Журка коју смо организовали у Бугојну, је била искључиво моја одлука проистекла из потенцијалне опасности да један инцидент баци сенку на традиционалну журку. Знао сам да моји клинци неће направити ништа негативно, јер сам одувек са њима имао добру комуникацију и све неспоразуме решавамо и решаваћемо крајње отворено. У том моменту имао сам бојазан од гостујућих бараба међу којима је појединац могао бити иницијална каписла за нешто нежељено. На тој журци сам имао много гостију из иностранства и желео сам да из Бугојна оду са позитивним утиском. Ипак, убудуће, Стојићи ће своје журке организовати искључиво на Сењаку.

 Питање проистекло из претходног... Велелепни објекат модернијег и функционалнијег садржаја је горући проблем у вашој династији који изискује ургентно решење...
- Већ дуже времена траје ангажовање на том пољу. Надам се искрено да ће веома брзо стићи позитиван одговор који ће нам омогућити да кренемо у жељену реализацију. Циљ је да породични квалитет прати исти ниво инфраструктуре. Имамо охрабрујућу најаву да ћемо добити привремену дозволу за градњу чиме би одмах започели градњу и реконструкцију виле на Сењаку. Један план је да се направи источно крило, а други да истовремено градимо источно крило и јужни травњак, стециште наших породичних роштиљада. Напомињем да сам оптимиста и очекујем да ће се одређени правни проблеми премостити и да ће династија Стојић добити адекватан породични дом -истакао је Стојић.
..

« назад на вести