home

1. децембар 2011.

Бојкот утакмице на Врачару!

 Збијајте се, брат до брата, да скинемо јарам с` врата!

 У недељу 04.12.2011.год., неће бити организоване подршке на утакмици против Црвене Звезде која се игра на стадиону ФК Обилић.

 МУП републике Србије у сарадњи са управом Црвене Звезде је наредио да се утакмица игра на Врачару. Група не жели да се повинује наређењима режима и због тога неће "увеличати" тај спортски спектакл. До сада су виђени разноврсни притисци на наш клуб, и били смо сведоци дилова за столом и испод њега, а овај најновији склопљен је за столом у једној згради у улици Деспота Стефана. Спрега политичке елите и државног апарата су ту да обезбеде нова три бода за пројекте у које су уложена озбиљна средства, пројекте препознатљиве по истом симболу. Нова три бода која живот значе, јер у противном живот стаје, а политичка елита не жели да живот стане за једну или другу половину становништва Србије. Хлеба и игара.
 Иако су и они сами сведоци свих нечасних радњи против Рада, са наше стране нису чак ни они који би требали први да дигну свој глас против свега овога. Жалосно је да су и они прихватили улогу у овој епизоди.
Жалосно је да је њихов паланачки поглед усмерен ка два државна пројекта. Жалосно је да је њихово полтронско поступање усмерено директно против нашег клуба.
 И на крају просто се запитате "за кога се игра фудбал у Србији"? Стрпљиви људи увек дочекају одговор.
  -Клуб пријатеља ФК Рад- 
     United 1987 Force 

..

« назад на вести