home

8. март 2007.

Нова официјелна веб страница

Добродошли на нову официјелну веб презентацију групе "UNITED FORCE".

 У следећим редовима, упознаћемо вас са пар ставки везаних за функционисање сајта.

ВЕСТИ: На рубрици Вести, чланови групе моћи ће да се информишу у вези са свим активностима групе или званичним обавештењима групе.

ГАЛЕРИЈА: У галерији се налазе фотографије и новински чланци који су до сада били на старом сајту групе. Галерија ће се недељно ажурирати, а обавештење о тим променама ће бити постављано на рубрици ВЕСТИ. Фотографије у галерији нису постављане хронолошким редом.

На новој веб презентацији неће бити форума. Разлога за то има и превише. Позивамо чланове групе да се и даље придржавају неписаног правила групе и да на разним навијачким и ненавијачким форумима не улазе у расправе и полемике у своје лично име као припадника групе а посебно не у име групе. Такође апелујемо да се приликом регистрације не користе скраћеницама или речима које би указивале којој групи припадају.

МЕДИЈИ: "UNITED FORCE" не жели контакт нити комуникацију са било каквим штампаним или електронским медијским кућама. Било какве изјаве или "информације из извора познатих разним редакцијама", нису истините и релевантне, из простог разлога јер група не даје изјаве за медије.

НЕЋЕМО СТАТИ...

« назад на вести