home

6. новембар 2010.

У име ФСС-а!

 Из својих јазбина, огласили су се паразити, полтрони и политички послушници, невинашца која перу руке, а све поводом недавног дописа нашем фудбалском клубу. Улазећи у то, како су они дошли до закључка да се скандирање односило на неког политичара, изгледа да је ФСС постао и истражни орган ове земље?!? Да ли је нормално да моралне придике држи неко или нека организација која ни сама не зна на коју је страну шупља. Људи који држе фудбал у овој земљи у сивој зони су нашли за сходно да коментаришу и испод жита прете неистомишљеницима?!

 А шта још кажу паразити из ФСС-а?

Па кажу да су они посвећени и доследни у искорењивању свих "зала" и да на том путу имају велику помоћ организације зване УЕФА, а све у складу са такозваном "нултом толеранцијом" према свим аномалијама и лошим заоставштинама претходних времена!??!

 Господо паразити из ФСС, да ли ви знате да је УЕФА истрајна и у намери да казни сваког оног ко скандира или јавно истиче речи "Космет је Србија"?! Требали бисте већ да кренете и ви да кажњавате све такве клубове и њихове навијаче, а све уз свесрдну помоћ ваших политичких ментора и УЕФЕ, јер "ипак су то аномалије и лоше заоставштине предходних времена".

..

« назад на вести